vineri, 30 aprilie 2010
            Bine v-am gasit! "Xandra`s Avenue" va prezinta un blog mai complex, unde puteti gasi de la imbracaminte pe gustul fiecareia, la diverse articole despre DRAGOSTE, SANATATE, CARIERA si multe altele.


            In momentul de fata nu sunt foarte multe articole de citit, dar sper sa va faca placere ceea ce am postat pana acum. Cele doua articole momentan pe blog : "1001 Idei despre cum sa fi romantic" si "Yoga" sunt traduse din carti in alta limba, si imi cer scuze daca veti gasi unele exprimari un pic mai "motamo".


            De asemenea aveti si un mic playlist care sper sa va placa, dar care reporneste de fiecare data cand dati click pe alt articol, dar sper sa remediez si acest mic "defect". Daca aveti vreo preferinta muzicala, o rezolv si pe asta!


            Puteti sa-mi dati comanda pe adresa de email : xandra_avenue@yahoo.com , sau doar daca doriti o rezervare, dar pana peste inca o saptamana nu voi putea realiza nici o comanda din lipsa de timp momentan. Si de asemenea, tot atunci voi reveni cu detalii privind taxele si metoda prin care se face expedierea coletelor.


           Sper sa ma considerati ca o amica, sa nu va fie teama sa postati comenturi cu parerile voastre, deoarece mereu este loc si de mai bine!


           Va doresc "Vizionare placuta" si "Va mai astept!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu